آموزش و طرز تهيه خورش بوقلمون

آشپزي
مواد لازم خورش بوقلمون
گوشت بوقلمون 300 گرم
سيبزميني دو عدد
شويد خشك دو قاشق غذاخوري
پياز خلال شده يك عدد
تخم آفتابگردان يك قاشق غذاخوري
روغنزيتون سه تا چهار قاشق غذاخوري
آب، نمك و زعفران به ميزان لازم
طرز تهيه خورشت بوقلمون
گوشت بوقلمون را به تكههاي ريز قيمهاي درآورده و به مدت يك ساعت در پياز و زعفران قرار داده و در يخچال بگذاريد.
سپس گوشتها را به همراه پياز و روغنزيتون روي حرارت ملايم بگذاريد و تفت دهيد، بعد دو ليوان آب به مواد اضافه كنيد و بگذاريد به مدت 45 دقيقه بپزد تا گوشت نرم شود.
آنگاه سيبزميني و تخم آفتابگردان را اضافه كنيد.
وقتي گوشت و سيبزميني پخت و آب خورش غليظ شد، در ظرف موردنظر بكشيد و در صورت دلخواه يك قاشق روغنزيتون روي آن بريزيد.
در ضمن، ميتوانيد اين خورش را با نان و برنج ميل كنيد.
آموزش و طرز تهيه خورش بوقلمون
:: بازدید از این مطلب : 64
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0