نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه خورش بوقلمون

آموزش و طرز تهيه خورش بوقلمون

آشپزي

مواد لازم خورش بوقلمون

گوشت بوقلمون                     300 گرم
سيب‌زميني                         دو عدد
شويد خشك                        دو قاشق غذاخوري
پياز خلال شده                     يك عدد
تخم آفتا‌ب‌گردان                    يك قاشق غذاخوري
روغن‌زيتون                           سه تا چهار قاشق غذاخوري
آب، نمك و زعفران                  به ميزان لازم

طرز تهيه خورشت
بوقلمون

گوشت بوقلمون را به تكه‌هاي ريز قيمه‌اي درآورده و به مدت يك ساعت در پياز و زعفران قرار داده و در يخچال بگذاريد.
سپس گوشت‌ها را به همراه پياز و روغن‌زيتون روي حرارت ملايم بگذاريد و تفت دهيد، بعد دو ليوان آب به مواد اضافه كنيد و بگذاريد به مدت 45 دقيقه بپزد تا گوشت نرم شود.
آن‌گاه سيب‌زميني‌ و تخم آفتابگردان را اضافه ‌كنيد.
وقتي گوشت و سيب‌زميني پخت و آب خورش غليظ شد، در ظرف موردنظر بكشيد و در صورت دلخواه يك قاشق روغن‌زيتون روي آن بريزيد.
در ضمن، مي‌توانيد اين خورش را با نان و برنج  ميل كنيد.

آموزش و طرز تهيه خورش بوقلمون





:: بازدید از این مطلب : 55
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 23 دی 1394 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: